Καλώς ήρθατε στην ψαροταβέρνα μας

Απολαύστε κάτι διαφορετικό στη καρδιά της Καλαμαριάς!

Η επίσκεψη σας μας προφέρει την δυνατότητα να μοιραστούμε μαζί σας το πάθος μας για την Ελληνική κουζίνα.

Η ταβέρνα “Περί Ιχθύων”.

Η ταβέρνα μας είναι μία οικογενειακή επιχείρηση υπεύθυνος της οποίας είναι ο Ζεϊμπέκης Δημήτριος.

Από την πρώτη ημέρα που άνοιξε η ταβέρνα μας, οι ιδιοκτήτες και όλο το προσωπικό είχαν ένα μόνο στόχο, τον οποίο διατηρούμε μέχρι και σήμερα: «Όλοι οι επισκέπτες μας να μπορούν να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από φαγητά, φρέσκα ψάρια και ποτά σε ένα πολύ προσεγμένο χώρο, με φιλικότατη εξυπηρέτηση και άνετη ατμόσφαιρα που την δημιουργεί ο συνδυασμός της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας και φιλοξενίας» και που σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα.

Ο σεφ μας και η ομάδα του

Ο σεφ μας σας καλωσορίζει θερμά και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε την παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα μας, η οποία περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια, εκπληκτικά μεζεδάκια και αρκετά εποχιακά προϊόντα.

Εδώ θα απολαύσετε δροσερές σαλάτες, νόστιμο φαγητό, φρέσκο ψάρι, κρασί, ρετσίνα και ούζο, σε πολύ λογικές τιμές.

Καλώς ήρθατε στην ταβέρνα «Περί Ιχθύων»

Στην ταβέρνα μας θα ανακαλύψτε ένα μη συνηθισμένο εστιατόριο που βρίσκεται ακριβώς στη καρδιά της Καλαμαριάς και τα τραπέζια του και οι καρέκλες το καλοκαίρι ακουμπούν το πάρκο με το πράσινο του και τα δένδρα του, προσφέροντας ανοιχτωσιά και ηρεμία αλλά δίνοντας και το δικαίωμα στα παιδιά να παίξουν με ασφάλεια και μακριά από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες .

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε μια διαφορετική ατμόσφαιρα η οποία βρίσκεται στην καρδιά του Ελληνικού φαγητού και στοχεύει να βρεθεί στο κέντρο και της δικής σας καρδιάς .

Ο κομψός χώρος είναι το ιδανικό μέρος για ένα απλό οικογενειακό δείπνο, μια ρομαντική συνάντηση ή μια κοινωνική εκδήλωση, χωρίς κώδικα ντυσίματος.

Επιθυμία μας είναι να απολαύσετε μια μεγάλη εμπειρία γευστικών φαγητών, φρέσκων ψαριών και ουζομεζέδων μέσα σε μια ατμόσφαιρα παραδοσιακής Ελληνικής ταβέρνας.

Σας ευχαριστούμε

Ζεϊμπέκης Δημήτρης